Image
  • Z orodjem za vrezovanje navojev lahko hitro in enostavno naredite vrsto lukenj z navojem.
  • Posebna zasnova prestav omogoča upravljavcu natančen nadzor; orodje se ne premika brez pritiska na vreteno. S pritiskom na vreteno se vrtenje v smeri urinega kazalca zmanjša, aktivira se hitrost 280 o/min. S potegom vretena navzgor se sprosti vrtenje v nasprotni smeri urinega kazalca in se poveča hitrost na 680 o/min.
  • Za delo s tem vrtalnikom je bil posebej razvit motor z visokim navorom, nizko hitrostjo vrtenja in visoko koncentričnostjo. To uporabniku omogoča nadzor nad močjo in orodjem ter s tem M18 naredi popolno orodje za vrezovanje navojev v samo enem delovnem koraku.
  • Univerzalno držalo za standardne navojne svedre (M6-M18) zanesljivo preprečuje morebitne zlome svedrov.
  • Ergonomski ročaj pomaga upravljalcu, da drži orodje naravnost. Orodje ima dodaten stranski ročaj za preprečevanje vzvoda in je opremljen z omejevalnikom globine za vrezovanje navojev v slepe luknje.
  • Dobava v priročnem kovčku z varnostno sklopko, stranskim ročajem, omejevalnikom globine in osnovnim orodjem za vzdrževanje.

CENA:

749,00 € (brez DDV)

913,78 € (prodajna cena z DDV)


TEHNIČNI PODATKI

Moč motorja
450W
Priključna napetost
230V/50Hz
Hitrost (v prostem teku)

desno: 280o/min

levo: 680o/min

Vpenjalna glava
M6 - M18
Max kapaciteta vrtanja

v jeklo: 18mm

v aluminij: 16mm

Razred zaščite izolacije
1 zaščitni vodnik
Zaščita pred preobremnitvijo integrirana
Neto teža 3,15kg
Dimenzije 400 x 80 x 200mm
Dolžina kabla 3m

 

Štev. art. Opis opreme / orodja Cena (brez DDV)
495090 GSMPRO M18 električni vrtalnik, v priročnem kovčku z varnostno sklopko, stranskim ročajem, omejevalnikom globine in osnovnim orodjem za vzdrževanje 749,00 €